Тренінг “Підготовка вчителів: тренди, виклики, можливості. Інструменти Програми ЄС Еразмус+ для закладів фахової передвищої освіти, які готують вчителів” (20.09.2024 р., м. Київ)

20 вересня 2024 р. відбувся тренінг для педагогічних коледжів “Підготовка вчителів: тренди, виклики, можливості. Інструменти Програми ЄС Еразмус+ для закладів фахової передвищої освіти, які готують вчителів”. Захід організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні та Національним офісом підтримки eTwinning – Україна спільно з Громадською спілкою “Освіторія” за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Тематичні напрями заходу:

  • Підготовка вчителів: сучасні тренди, виклики та можливості для педагогічних коледжів в Україні.
  • Програма ЄС Еразмус+: eTwinning – можливості для закладів освіти, які готують вчителів.
  • Напрями Програми ЄС Еразмус+ для педагогічних коледжів: мобільність, розбудова потенціалу, альянси для інновацій, центри досконалості, проєкти співпраці.

У заході взяли участь 35 представників закладів фахової передвищої освіти з усієї України – із м. Києва та Київської, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської та Харківської областей. Учасники ознайомилися з тенденціями розвитку педагогічної освіти, можливостями розвитку потенціалу фахової передвищої освіти в межах національних і міжнародних проєктів,  відзначили корисні рекомендації щодо покрокового алгоритму дій для участі в Програмі Еразмус+, передусім eTwinning.

ПРОГРАМА ЗАХОДУзавантажити.

ПРЕЗЕНТАЦІЇ (в роботі)

Можливості Програми ЄС Еразмус+ для фахової передвищої освіти (VET) – Жанна ТАЛАНОВА заступниця координаторки – менеджерка з аналітичної роботи Національного Еразмус+ офісу в Україні – завантажити;

Попередня Save the date: #ErasmusDays 2024